Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Glafuri interioare de marmura

Glafurile de marmură sunt poziționate în partea de jos a ferestrei interioare. Rolul lor este atât practic, cât și estetic.

 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor. 

Forma lor este în general dreptunghiulară sau trapezoidală spre exterior, trei laturi sunt echipate cu sticlă, iar înălțimea glafului este mai mică decât fereastra medie. 

Acest design nu numai că facilitează iluminarea prin sticlă a suprafețelor mari, dar și încorporează glafuri spațioase, care permit extinderea vizuală a spațiului interior. În acest fel, privitorii au o vedere mai largă. Există glafuri de marmură care nu numai că măresc iluminarea și ventilația casei, dar adaugă și stil arhitectural interiorului. 

Glafurile interioare de marmură, în special cele de marmura albă, bej sau galbenă, dau o stare de spirit foarte plăcută. Textura unică a marmurei adaugă un sentiment de visare spațiului interior care are o paletă de culori deschise, făcându-l să se simtă foarte confortabil. Dacă preferi un design interior în culori închise, poți opta pentru glafuri de marmură maro, gri, neagră, verde, roșie sau exotică pentru un impact vizual dramatic. 

Din punct de vedere practic, glafurile interioare de marmură vor avea parte de numeroase avantaje datorită acestui material. Marmura este puternică, durabilă, având o durată de viață lungă. Expunerea prelungită la soare și la umiditate nu vor reprezenta o problemă pentru aceste glafuri, având o rezistență bună. 

Imediat după instalarea glafurilor interioare de marmură, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta în fiecare an. 

Pentru a curăța aceste glafuri, va fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid de vase. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, achiziționează o soluție special concepută pentru marmură. 

Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege din peste 200 modele de marmură, pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.