Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Chiuveta de marmura alba pentru bucatarie

Atunci când vine vorba de amenajarea chiuvetei din bucătărie, este foarte important să alegi un material rezistent și cu aspect deosebit. Astfel că marmura albă poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Chiuveta de marmură albă va emana frumusețe și eleganță în bucătăria ta și va impresiona cu siguranță orice privitor prin intermediul venaturilor interesante ce se ramifică pe toată suprafața.

Marmura albă este ideală pentru amenajarea bucătăriilor de dimensiuni reduse, deoarece va da impresia de spațialitate și luminozitate. O altă calitate a acestui material este atemporalitatea, chiuveta ta din bucătărie rămânând mereu în trend indiferent de trecerea timpului.

Nuanțele de marmură albă sunt nenumărate, fiind disponibile modele de la un alb pur la texturi cu dungi sau venaturi pe fundal alb. De asemenea versatilitatea ridicată a acestui material va permite interarea chiuvetei în orice bucătărie, indiferent de stilul amenajării.

Rezistența marmurei nu va permite chiuvetei tale din bucătărie să se deterioreze din cauza factorilor externi, însă pentru a asigura această rezistență de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Chiuveta de marmură albă nu va necesita o curășare complicată. Vei putea folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Peste 50 de modele de marmură albă te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.