Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Modele de marmura alba pentru locuinta ta

Marmura albă reprezintă luxul pur și eleganța atemporală, de aceea este foarte potrivită pentru multe tipuri de amenajări din locuința ta. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Poți alege dintr-o varietate impresionantă de modele de marmură albă, însă pentru a-ți veni în ajutor, urmează să analizăm câteva dintre cele mai deosebite. 

Carrara 

Marmura albă Carrara este o piatră populară din Italia, ușoară, consistentă, cu vene gri închis. Poate oferi un nivel de eleganță de neegalat locuinței tale. Între aspectul de înaltă calitate, aspectul clasic al pietrei și potențialul de a crește valoarea casei, există multe motive grozave pentru a instala marmura albă de Carrara. 

Thassos 

Thassos este o marmură albă pură care se extrage în Grecia. Culoarea curată și solidă a acestei pietre o face o combinație ușoară cu orice baie principală, șemineu sau bucătărie cu trafic redus. Deși aspectul pietrei este foarte subtil, acesta va îmbunătăți drastic aspectul oricărui spațiu în care îl instalalezi. Dacă ești în căutarea unei pietre naturale care emană frumusețe pură, acest model de marmură albă este exact ceea ce cauți. 

Alexander 

Un tip de marmură albă luxoasă și la modă, extrasă în Grecia, care are fundal alb spre gri deschis și textură gri închis. Orice amenajare într-o baie principală este ideală pentru această piatră naturală sofisticată. De asemenea, este un model perfect pentru împrejurimile șemineului. Alegerea marmurei albe pentru orice fel de amenajare a casei poate ajunge să fie una dintre cele mai bune investiții pe care le-ai făcut vreodată, datorită frumuseții sale unice. 

Lilac 

Această marmură albă se extrage în Turcia și are o estetică particulară care va arăta extraordinar în locuința ta. Marmura Lilac are o bază alb spre gri deschis și venaturi care se ramifică pe toată suprafața și îmbină tonuri de la negru la violet. Texturile sale sunt dinamice și imprevizibile, fiind un tip de marmură albă ideal pentru amenajarea spațiilor moderne și contemporane. 

Pe www.stona.ro poți alege din peste 50 modele de marmură albă pentru amenajarea locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.