Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pardoseala de marmura alba pentru living

Livingul tău are nevoie de o pardoseală cu un aspect deosebit, de aceea alegerea marmurei albe pentru această amenajare poate fi alegerea ideală. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Pardoseala de marmură albă va atribui un aer sofisticat și elegant living-ului tău, devenind un spațiu primitor și relaxant în care îți vei dori să petreci cât mai mult timp.

Marmura albă dispune de venaturi delicate ce formează modele interesante pe toată suprafața. Acest tip de marmură este foarte versatil prin intermediul simplității sale, ce permite alăturarea oricărei culori pentru a forma un contrast echilibrat.

Un avantaj important al marmurei albe este rezistența și durabilitatea foarte ridicate de care pardoseala ta din living vor beneficia. Această pardoseală nu va fi afectată de traficul intens, nu va absoarbe umezeala și nu se va crăpa sau sparge.

Marmura menține temperatura scăzută pe perioada verii, iar instalarea unui sistem de încălzire în pardoseală va menține temperatura ridicată pe perioada iernii.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de marmura de-a lungul timpului.

Întreținerea acestei pardoseli nu va necesita o întreținere complicată, având nevoie doar de un mop moale și de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 30 modele de marmură albă pentru amenajarea pardoselii din living-ul tău, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.