Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Modele de pardoseli de marmura pentru hol

Durabilă, elegantă și versatilă – acestea sunt caracteristicile care fac din marmură un material minunat! Alegerea modelului perfect de pardoseală de marmură pentru holul tău, poate fi o sarcină destul de dificilă – toate arată frumos! Îți prezentăm 7 modele de pardoseli de marmură care vor arăta impresionant în holul casei tale. 

-Model de pardoseală din marmură medalion 

Pardoseala din marmură medalion va arată superb în holul locuinței tale. Acest tip de design de pardoseală este o decorațiune în sine, astfel că va transforma holul într-un spațiu unic. 

-Pardoseli din marmură cu margini 

Poți crea un design de pardoseală din marmură, folosind mai multe modele ale acestui material. De exemplu, poți alege un model bej sau alb pe care să îl accentuezi cu margini ca un dreptunghi într-o nuanță mai închisă a pietrei, și vei obține o pardoseală clasică pentru holul tău. 

-Plăci de marmură așezate drept 

Mai simplu de utilizat și de proiectat, plăcile de marmură așezate drept reprezintă cea mai sigură alegere pentru a include pardoseala de marmură în holul casei tale moderne. 

-Pardoseală clasică din marmură albă 

Păstrează pardoseala din holul tău simplă și elegantă cu una din marmură albă. Va fi veșnic frumoasă și în trend și se potrivește perfect cu orice tip de decor. 

-Un amestec de modele 

Dacă îți dorești o pardoseală neconvențională în holul tău, un design din marmură compus dintr-un amestec de mai multe modele și chenare, poate fi alegerea ideală. 

-Pardoseală din marmură în dungi 

O pardoseală din marmură interceptată de linii verticale într-o combinație de modele este o modalitate elegantă de a-ți  placa holul. Va arăta îngrijit, cu o notă de design încorporată. 

-Pardoseală în alb și negru – tablă de șah 

Transformă-ți holul într-o încăpere retro cu pardoseala de marmură în alb și negru. Cu acest design care imită tabla de șah, vei face o declarație îndrăzneață fără a exagera. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură foarte varietate , din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselii pe care ți-o dorești în holul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.