Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pardoseala de marmura alb-negru

Pardoselile de marmură alb-negru au o popularitate foarte longevivă, de mai mult de o sută de ani. Alegerea unei astfel de pardoseli pentru locuința ta este atemporală. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului

Încă este o idee de amenajare clasică pentru casele victoriene și edwardiene. Dar cu puțină creativitate, pardoseala de marmură alb-negru poate funcționa bine și în locuințe mai moderne și nu trebuie să se limiteze la o paletă de culori pur alb-negru.

Fie că alegi să o amenajezi în holul, livingul, bucătăria sau baia locuinței tale, va transforma spațiul într-unul sofisticat și elegant. Contrastul alb-negru va crea un impact vizual impresionant care va trezi admirația oricui.

Versatilitatea acestui tip de pardoseli este incredibil de ridicată, deoarece marmura alba și neagră este disponibilă într-o multitudine de modele. De asemenea, atât albul cât și negrul se potrivesc extrem de bine cu orice paletă de culori.

Pardoseala de marmură alb-negru din locuința ta nu trebuie să aibă cantități egale de lumină și întuneric. Este posibil să păstrezi întreaga zonă plăcută și luminoasă și totuși să obții senzația de tablă de șah. Poți folosi plăci de marmură albă, fiecare cu un chenar subțire de marmură neagră.

Este important ca imediat după instalarea pardoselii, să se aplice un tratament de sigilare pentru a proteja suprafața de orice eventuale deteriorări ce pot apărea în timp.

Procesul de curățare al acestei pardoseli de marmură nu va fi deloc complicat. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de case, sau cu una special concepută pentru acest tip de suprafață, va avea mereu o strălucire impresionantă.

Alege din peste 60 de modele de marmură albă și neagră, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.