Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Placarea semineului cu marmura maro

Dacă ai în plan amenajarea unui șemineu în locuința ta, o alegere foarte bună a materialului folosit pentru placare poate fi marmura maro, datorită avantajelor sale estetice și practice.

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, fiind alcătuită din minerale de carbonat recristalizate. Numele său provine de la cuvântul grecesc “marmairein” și înseamnă a străluci.

Prin intermediul șemineului placat cu marmură maro, vei adăuga o atmosferă caldă și confortabilă în locuința ta. Diferitele tipuri ale acestei pietre, prezintă venaturi superbe care ies în evidență pe fundalul maro, impresionând privitorul cu frumusețea lor. Gama variată de modele oferă o versatilitate foarte ridicată, astfel că indiferent dacă preferi marmură maro deschis sau închis, vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru placarea șemineului tău. Șemineul este adesea punctul central al încăperii, iar marmura maro îi va conferi acel efect sofisticat pe care îl dorești.

Marmura este o piatră dură și densă, care nu este afectată de căldură, făcând-o alegerea perfectă pentru placarea unui șemineu. Nu numai că este rezistentă la foc, dar este și rezistentă la apă, așa că, dacă vărsați accidental un lichid pe suprafața șemineului, nu îi va provoca daune.

Deși șemineul tău placat cu marmură maro va fi durabil în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Acest șemineu va fi ușor de curățat cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Pentru a evita acumularea de praf, o ștergere rapidă cu o cârpă în fiecare săptămână va menține aspectul plăcut al șemineului.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de marmură maro din care îl poți alege pe cel potrivit pentru placarea șemineului tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.